29 Ocak 2017 Pazar

Mobil çalışanların oranı yüzde 34 olacak

Mobil cihaz kullanımı ve esneklik artma eğilimi gösterir. Araştırmalar, ülkemizde mobil çalışanların oranının 2017'de yüzde 31, 2019'da yüzde 34 olacağını gösteriyor. Kurumlar, iş sürekliliğini artırmak için yüzde 46'lık bir operasyonel verimlilik sağlamak için yüzde 43'lük bir ilerleme kaydediyor. Entegre, tüm iletişim kanallarını tek bir platformda toplayan ve hareketliliği destekleyen çözümlerle katma değer sunmaya devam ediyor.

Değişken çalışma koşulları ile mobil çalışanların sayısı hızla artmaya devam ediyor. İşletmeler, tedarikçileriyle, aralarında kendi aralarında müşterileri tarafından verimli ve kolay bir şekilde iletişim kurmak için yoğun bir yatırım yapıyorlar. Hareketliliği destekleyen ses, video, konferans, mesaj, sesli mesaj, faks, e-posta gibi tüm bağlantı seçenekleri bu yatırımların başlangıcındadır. İletişim yazılım hizmetlerine ilişkin araştırmaya göre, Unify'in kullanıcı isteklerini hizmetleri sunmak için yapmak, kurumların yüzde 67'si teknoloji görüşünü kullanabiliyor. İşletmelerin yüzdesi, sayısallaştırmanın satış ve iş uygulamalarını doğrudan 2020 yılına kadar etkileyeceğini gösteriyor.

Çalışan memnuniyeti şirketin yüzde 83'üne yansıyor

Günümüzde çalışanlar istedikleri yerde, istedikleri zaman çalışma özgürlüğü istemektedir. Kurumlar yeni teknolojilere sahip çalışanları destekliyorsa, çalışanlar bu yönde verimli olabilirler. Unify'ın kârları, çalışan memnuniyetinin yüzde 83'ünün şirket başarısını etkilediğini göstermektedir. Kurumlar, iş süreçlerini eğitim, ödül, yeni teknoloji desteği ve çalışanlara sağladıkları çalışma alanının geliştirilmesi gibi faktörlerle daha verimli hale getirmenin yollarını arıyor.

Dünyadaki 3 milyar, 59 milyon insan internete erişebiliyor.

Türkiye'yi Birleştirme Türkiye Ülke Müdürü Erda Tütüncüoğlu, Statista'da yapılan araştırmaya göre İnternet üzerindeki abone sayısının 59,1 milyonu aşacağını, İnternetteki abone sayısının 59'unun üzerine çıktığını ve daha fazla sayıda kurum ve kişinin dijital imkanlardan yararlandığını söyledi. , Mevcut üretim, tüketim, birikim ve dağıtım süreçleri iş dünyasına dönüşürken iş modelleri de değişiyor. İş dünyasında, rekabet gücünü, yenilikçi teknolojileri, varlıkları ve teknolojileri etkin bir şekilde kullanma becerisi belirleniyor. Bulut tabanlı çözümlerimiz, farklı yerlerde ekiplerin, anında konferans, video konferans, çevrimiçi eğitim ve daha hızlı çözümler yeteneğini artırır. "Dedi.

Yük getiren teknoloji tercih edilir

Birleşmenin iletişim platformu kurumsal iletişimde yeni bir boyut açıyor Devre, kuruluşlar ve çalışanlara ses, video ve masaüstü ekranı tarayıcı aracılığıyla İnternet üzerinden paylaşmalarını sağlıyor. Devre, iletişim maliyetlerini düşürür ve farklı lokasyonlarda yer alan ekiplerin seyahat masraflarını önemli ölçüde azaltmasını sağlar. Birleştirilmiş iletişim çözümleri Ar-Ge ekibini birleştirme, kuruluşların yenilikçi çözümlere uyum sağlamalarını kolaylaştırır ve böylece çalışanların verimliliklerini en üst düzeye çıkarır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder